(VIDEO) Hrvatski policajci tuku i bičuju migrante!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Nemački Špigl objavio je tekst u kome tvrdi da hrvatski policajci tuku migrante prilikom pokušaja prelaska granice iz BiH.

Osim izjava migranata, objavili su i video na kojem se vide pretučeni migrant s bosanske strane granice u mokrim pantalonama i bez cipela, i uniformirane osobe s druge strane. Po svemu sudeći radi se o migrantima koji su pokušali da kriminalnim putem nepozvani uđu u Hrvatsku, a nisu hteli ni da se vrate nazad pa su usled opiranja policiji završili sa povredama.

Špigl je sproveo istraživanje u saradnji s “Lajthaus riportsom” i rekonstruisali su put ekonomskog migranta Ibrahima, a razgovarali su sa još troje ljudi sa kojima je putovao.

Špigl tvrdi kako njihovo istraživanje otkriva uznemirujući stepen nasilja koji je postao norma na spoljašnjim granicama EU.

Iz hrvatskog ministarstva unutrašnjih poslova rekli su da nemaju snimke nikakvih operacija tog dana na tom mestu koje se pominje u izjavama migranata i da ne mogu da komentarišu te događaje bez više detalja, za sada Špigl nije izneo detalje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Naveli su i da izveštaji pro-migrantskih nevladinih organizacija u potpunosti ignorišu sukobe među migrantima u BiH, te da su oni povređeni u nezgodama ili se međusobno povređuju, a zatim krive hrvatsku policiju.

Kako piše Špigl, EU je do sada ignorisala navodna kršenja prava na hrvatskoj granici.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ibrahim je pre dve godine otišao iz Kašmira s ciljem da se domogne privilegija u Evropi. Na kraju je uspeo da pređe granicu i došao je do Italije gde trenutno živi i gde je zatražio azil.

Novinari nemačkog lista tvrde i da hrvatski policajci primenjuju psihičko i fizičko nasilje, da čak da koriste bičeve, palice i kamenje, za šta nisu izneli konkretne dokaze.

Kurir.rs/Tanjug

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts