(VIDEO) Migrant tukao tinejdžerku, dok se drugi valjao po zemlji od smeha!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Pljuštali i šamari…

Nasilje nad osobama Evropskog porekla, sve se ređe prenosi zbog cenzure ovog problema na društvenim mrežama kao i pretnjama policije zatvorskim kaznama u pojedinim članicama EU.

Ipak snimci i dalje izlaze u javnost, dok stepen nasilja postaje sve veći, a razlog za to je po svemu sudeći upravo cenzura i strah Evropljana da prijave napade zbog straha da će biti obeleženi kao mrzitelji manjina.

Snimak napada u Nemačkoj, koji je više puta skidan i ponovo kačen na internet ipak to nije sprečilo aktiviste da ga rašire i da dostigne milione pregleda.

Na videu koji je objavila Fejsbuk stranica Hamburg News, vidi se afrički migrant kako napada devojku, prvo je šutirajući nogom, a onde počinje i da je šamara.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Zatim se čula glasna vriska, a kamera je onda prebacila na desnu stranu gde je bio prisutan drugi afrički migrant, širokog osmeha koji se valjao po betonu od smeha.Video Player  00:00 00:13  

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Nemačka policija nedavno je zabranila deljenje snimka na kome migrant sekirom ubija ženu u gradu Limbergu pod pretnjom da će oni koji dele materijal biti krivično gonjeni. Kada je u pitanju ovaj napad na tinejdžerku svi veći nemački mediji ignorisali su napad, iako se u obrnutim slučajevima kada su žrtve migranti snimci prenose kao udarne vesti.

Nije poznato da li je napad motivisan rasnom ili verskom mržnjom, ali veliki broj korisnika društvenih mreža u Nemačkoj veruje da jeste.

„Šta rade prolaznici dok on šamara devojčicu“, „Zbog čega se drugi migrant valja po betonu i šta je u nečijoj glavi, da se oduševljava kada neko bije devojku?“, „tačno se vidi da je namerno šutnuo u matericu jer zna da to najviše boli“, „Da li ću ići u zatvor ako podelim ovaj snimak“… samo su neko od komentara na napad.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts