VUČIĆ NAJAVIO NOVE INVESTICIJE: Pravićemo najekskluzivnije rizorte u divljini, da dolaze najbogatiji Evropljani i drugi

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Predsednik Alekandar Vučić preneo je večeras da je tokom posete UAE razgovarao o poljoprivredi, izvozu, ali i novim ulaganjima tamošnjih investitora u Srbiju.

“Razgovarali smo o svim temama, o poljoprivredi, kako možemo da izvozimo više poljoprivredne proizvode, o dodatnim ulaganjima, o Beogradu na vodi, kojim se ponosim”, rekao je Vučić za RTS.

Upitan da li je bilo reči o Etihadu i Er Srbiji, Vučić je rekao da se razgovaralo i o toj temi, da će biti novih sastanaka po tom pitanju.

“Čitav set pitanja smo pokrenuli, razgovaralo o vojno-tehničkoj saradnji”, dodao je Vučić.

Na konstataciju da se Abu Dabi ponudio da bude centar za izvoz našeg voća, povrća, poljoprivrednih proizvoda u ceo zaliv, Vučić je rekao da je to tačno, ali da mi moramo da se potrudimo da bolje pakujemo i bolje smrzavamo voće i povrće.

“Imamo bolje voće nego Rumuni, ali oni ga bolje upakuju, i bolji su u zamrzavanju. Da ne pričam o drugim problemima sa stočnim fondom, ali radimo na tome, popravićemo to i napravićemo dobar rezultat”, rekao je Vučić.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Dodao je da će i oko Beograda na vodi biti dobrih vesti, jer veruje da će doći neki od najvećih svetskih brendova.

“To znači da će Beograd da bude toliko privlačan za sve turiste širom sveta, da ćemo veliki posao moći da napravimo, da će naši ugostitelji brzo nadoknaditi gubitke zbog korone. Samo da pobedimo koronu, da možemo da otvorimo i grad, zemlju, sve naše kapacitete”, rekao je Vučić.

Istakao je da se razgovaralo o novim ulaganjima u Srbiju, kao i da će naredne nedelje uslediti poseta Halduna al Mubaraka, kako bi se razgovaralo o tome.

“Razgovaraćemo o tome da na nekim drugim lokacijama, ne gradskim, vidimo gde možemo da napravimo najbolje i najekskluzivnije rizorte, u potpunoj divljini, a da to mogu da koriste najbogatiji Evropljani i svi drugi, da zarađujemo pare i da obezbedimo ljudima da žive bolje”, rekao je Vučić.

Kurir.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts