VUČIĆ OBELODANIO ODLIČNE VESTI: Nova fabrika vakcina u Srbiji od 15. oktobra u funkciji, cepivo pravimo sa Kinom i Emiratima

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Imam važnu vest za građane Srbije. Potpuno grinfild fabriku za vakcine gradimo sa Emiratima i Kinezima, i od 15 oktobra krećemo sa proizvodnjom vakcina u Srbiji. Srbija će prvo da pakuje Sinofarm vakcine, a onda i praviti i tečnost vakcine, poručio je Aleksandar Vučić iz Abu Dabija.

– Proizvodićemo Sinofarmovu vakcinu. To je vazno za zdravlje ljudi, ekonomiju, vojsku. Cela zemlja ide drastično napred, i imaćemo ogromnu snagu, jer je to bitno i za zdravlje čitavog regiona, pojasnio je Vučić i dodao:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

– Ulažemo mnogo, ali to daje Srbiji ogromnu snagu, a i regionu će doneti i snagu i olakšanje – rekao je Vučić.

Vučić je izrazio zabrinutost zbog pojave britanskog soja korona virusa u Srbiji.

– Povećana je smrtnost i stepen zaražavanja. Apelujem na sve ljude da se vakcinišu što pre – rekao je Vučić.

Predsednik je rekao i da će i UAE od 1. aprila početi da proizvodi Sinofarm vakcinu, a Srbija ima dobre odnose sa tom zemljom, te je i to odlična vest.

Iz Abu Dabija predsednik Srbije odlazi u Bahrein, prvu zvaničnu posetu toj bogatoj zalivskoj zemlji gde će se sastati sa kraljem Hamadom bin Isa el Kalifom, sa kojim će razgovarati o političkoj i ekonomskoj saradnji, investicijama i saradnji u oblasti poljoprivrede.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

“Oni su izvanredni prijatelji sa Emiratima, ali nikada mi sa njima nismo imali gotovo nikakve odnose. Sada ćemo da uspostavimo odnose”, rekao je Vučić za RTS.

Aleksandar Vučić
FOTO: PRINTSCREEN

Kako je naveo, biće potpisan Memorandum o razumevanju o saradnji dve zemlje i postignut dogovor da kralj Bahreina uskoro poseti Beograd.

“Bahrein po veličini nije velika zemlja, ali je značajna ovde i bogata je. Verujem da mnogo toga možemo da dobijemo u toj saradnji”, naveo je Vučić.

On je podsetio da su i Bahrein i UAE Srbiji tokom krize izazvane korona virusom slali pune avione humanitarne pomoći.

“A, ovo sve otvara puteve Srbiji na nova tržišta, ali i dovodi njihove tehnologije, investitore i novac u našu zemlju. Ponosan sam na to”, rekao je Vučić.

Kurir.r

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts