Vučić otkrio zašto nije primio vakcinu

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/bs

“Mislio sam da budem prvi koji će da primi bilo koju vakcinu ali sam odlučio da sačekam. Ja pripadam običnom narodu i želim da delim njihovu sudbinu”, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Autor: Slavica Panić

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Kada sam želeo da primim vakcinu, rekli su, aha ti ćeš da se snađeš, pa ćeš prvi da primiš vakcinu, a šta ćemo mi ostali i naš narod. Ja kao naš narod nisam primio vakcinu, nisu primili ni moji roditelji koji imaju preko 75 godina a možda su već mogli, po nekom redosledu. Čekaću i primiću vakcinu”, rekao je danas na Zlatiboru Vučić.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

On je pozvao građane Srbije da prime vakcinu i izneo podatak da se danas, za manje od dva sata, telefonski da primi vakcinu, prijavilo više od 17.000 građana. Očekuje da će biti vakcinisano 80 odsto stanovništva, a da će zahteva biti i više.

Vučić je dodao da je ponosan što nije jedan od važnih ljudi u zemlji koji su potrčali da preko reda prime vakcinu, jer deli sudbinu običnih ljudi, kako on tako, i njegova porodica.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts