ДАНАС СЕ ОБАВЕЗНО ОВАKО ПОМОЛИТЕ: Изговорите ове речи, за спокој, мир и срећу својих ближњих!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Снага вере може да учини чуда, и заиста помаже духу и телу. Молитва позитивно утиче на нас, и зато се треба молити кад год осетимо потребу за то.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Зато, данас изговорите ове речи:

Свети архангели и анђели, молите Бога за нас. Хвалим красну благолепоту Небесних Ликова; њиховим светлосним лучама желећи да се просветлим, Тебе молим, Христе, Јединога Благосрднога. Свети архангели и анђели молите Бога за нас.

Прими, Христе, оне који се за нас моле – анђеоске чиноначалнике, тајнике Твога оваплоћења и чеснога васкрсења. Свети архангели и анђели молите Бога за нас. О, Херувими, и Серафими, Силе, Власти, Анђели и Архангели, Начала и Престоли, и Господства, молите Христа прижељно да се избавим од робовања страстима.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Свети архистратизи, служитељи славе божанске, началница и анђела, и наставници људи, просите што је корисно за нас и велику милост као војводе бестелесних сила. Ти, који си украсио небо звездама као Бог, и анђелима Твојим сву земљу просветио, Створитељу свију, спаси нас који Те славимо. Пресвета Богородице, спаси нас.

Ђево свенепорочна Марија, прижељно моли Спаса са Анђелом хранитељем мојим, да ми дарује опроштај мојих прегрешења и исправљење живота; свагда ћу те благодарно величати као Матер Божију. Пресвета Богородице, спаси нас. Сладости анђела и радости тужних, заступнице, Мати Господња, заступи нас и избави од вечите муке.

Извор: Telegraf.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts