ДОПУСТИТЕ ДА ВАМ СЕ БОГ ЛИЧНО ОБРАТИ: Читајте Псалтир у свакој прилици и при сваком проблему

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Ево зашто је важно и пожељно имати ову књигу у своме дому. Псалтир и псалми за сваку прилику и проблем.

Псалтир је јединствана књига своје врсте и то не само медју библијским књигама него и свој религиозној књижевности света.

То је молитвеник своје врсте, поезија своје врсте, музичка ритмика своје врсте, општење с Богом своје врсте.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo
Но главно је општење с Богом скроз и скроз, с Богом личним и свемоћним, који све види, све чује, и у свему дејствје опредељујући судбе људи и народа далековидних плановима, који се сви сустижу и завршавају у Христу.
Псалми су тишина душе, дароватељи мира, успокојатељи смутних и бурних пмисли; они умекшавају раздражене душе и умеравају неуздржљивост…
Из Псалма познајемо величину храбрости, строгости правде, красоту целомудрености, савршенство разумности, узор покајања и сваког добра које год помислиш. Певање Псалтира украшава душе, призива андјеле на помоћ, прогони демоне, изгони таму, гради светињу, грешном човеку је лечење ума, спирање греха, чисти као вода, пали као огањ, показује Бога, гаси телесне похоте, утишава сваки бес и гнев.
Дејство Псалтира је сасвим непосредно. Нема човека, који читајући Псалме не осете да се то говори баш о њему лично, решавају загонетке јеговог живота, објављају његове тајне и страхопоштовања, трзаји, мучења и надања. Нити има друге књиге у свету, која је својом искреношћу и отвореншћу већи утук сваком лецемерству и фарисејству.
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts