МОЛИТВА ГОСПОДУ ИСУСУ ХРИСТУ, СВЕТОГ ВЛАДИКЕ НИКОЛАЈА: Изговорите ове моћне речи за СРЕЋУ И ЗДРАВЉЕ

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Црква Твоја слави Те и велича, Господе Боже мој, црква небесна с клицањем, црква земаљска са уздисањем. Светлост славе Твоје неподношљива је за сваки створени вид, јер је веома јака. Крилати херувими Твоји, гледају Ти лице кроз крила своја, да не повреде вид од прејаке светлости Твоје.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

У даљим круговима сијају безбројне војске анђела као пламене горе од ублажене светлости славе Твоје. Ублаженом светлошћу Твојом сијају и миријаде миријади светих душа, чије уздахе на земљи Ти претвори у песму над светим небесима Твојим.

У огромном колу светих Твојих, Господе и моји су преци: сви свети српски, благочестиви цари, благоверне царице и кнегиње, краљи и војводе, праведници, мученици, испосници, пастири и учитељи, богомољци, добротворци – народ велики и сјајан, Небесна Света Србија.

Погледај ме, Господе, црва под светим и пламеним горама небеским, погледај ме на овом ограшју борбе за Тебе и против Тебе, да се не оклизнем у пропаст где се не помиње име Твоје.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Од сваке муке најтежи ми је страх да се не нађем достојан предака својих, верних слугу Твојих а сада великих племића Твојих у вечном царству истине и весеља, у хору анђела и свих светих.

Избави ме и спаси од тога страха, по неисказаној милости Твојој и удостој ме уврстити се у моје прослављене претке на небесима, Господе Боже, мој, Христе Спаситељу мој, животе мој, све добро моје. Амин.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts