НОВО ЧУДО СВЕТОГ ВАСИЛИЈА – КАЗНИО ГРЕШНИЦУ: Свештеник се куне да за 30 година свог стажа није видео овако нешто!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Светог Василија не зову залуд праведним свецем, јединим који не прашта грехове

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Преносимо вам причу из књиге „Нова чудесна исцељења и јављања Светога Василија Острошкога“ у којој су сабране исповести свих оних којима је свети Василије својом милошћу помогао, излечио их и избавио од разних невоља, пише Опанак.нет.

Ова прича сведочанство је игумана косијеревског Данила, из маја 2006. године. У њој описује како је Свети Василије опоменуо и васпитно казнио једну жену због тога што је, после искања и добијања помоћи од светитеља на Острогу, отишла код хоџе да би тражила помоћ за породичне проблеме.

„Када сам био на чреди у Манастиру Острогу код Свеца уочи Преноса Моштију Св. Саве (18. маја 2006) дошла је једна жена у храм код Свеца, плачући и јецајући потресно.

Упитах је шта је разлог толикој њеној жалости, а она ми рече следеће:

„Пре три године ја сам била овде и дарове своје донела Св. Василију и молила за напредак моје фамилије, и после тога све ми је кренуло набоље, и слога завладала у кући, и све је било здраво и весело.

Пре три месеца наиђе нека криза, муж је престао да добија плату редовно, а и све се почело мењати на горе. Ја, сва очајна, одох код хоџе да ми помогне да вратим благостање које је било.

Тога дана увече кад одох на спавање, јави ми се у сну Свети Василије. Сањам да сам у манастиру Острогу крај ћивота и Светац подиже главу, погледа у мене и рече ми:

„Зашто си ишла код слуге ђавољег? Сада ћу те казнити, и удари ме ногом у лице и рече: „И опет ћу, још једном. И удари ме и левом ногом у леви образ.“

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Пробудих се од страха и бола. Одох у купатило и запрепастих се када сам се погледала у огледалу. Лице ми је било потпуно надувено и отекло, а очи једва да су отворене од отока. Бол је био ужасан и неиздржив.

Отишла сам лекару и он се зачудио како сам изгледала! Нисам му рекла шта се десило како сам задобила ове повреде, већ сам му рекла да сам пала и да сам се тако повредила.

Ево, три месеца од тада стање једва да ми се мало побољшало, а силне лекове сам узимала.“

Док ми је ово говорила, лице јој је још увек било натекло и црвено, а рекла ми је да још увек има болове, само мало слабије него пре.

Прочитао сам јој молитву и помазао јој лице уљем из кандила које гори изнад главе Свеца. Рекла ми је да је из Ужица и да јој је име Радојка. Иако сам тридесет година свештеник, толико сам био пренеражен овим чудом Светог Василија да сам заборавио да је питам како се презива.

Ово чудо Светог Василија је опомена и порука многима тј. свима онима који, поред оваквог дивног и страшног Божијег Свеца и Чудотворца Острошког Василија, одлазе хоџама врачарама, тражећи од њих помоћ у својим невољама.

Слава и милост и хвала Светом Василију!“

 

Извор: опанак.рс

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts