ЧУДО НА СВЕТОЈ ГОРИ: Неми дечак из Македоније проговорио пред иконом Богородице (ВИДЕО)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

– Мајко Богородице, дај ми здравље – биле су прве речи 18-годишњег немог дечка из Струмице, на југу Македоније, изговорене испред иконом Богородице у манастиру Дохиари на Светој Гори.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Позивајући се на страницу “Светогорска сећања”, медији у Грчкој и Македонији преносе сведочење једног монаха који је био присутан у манастиру где се почетком овог месеца десило чудо.

Он је испричао да је младић из Струмице пре десетак дана са својом породицом дошао на Свету Гору да се поклони и помоли пред чудотвoрном иконом Богородице назване Горгоепикос. Или, у преводу: Богородица која брзо услишава и решава проблеме верника који јој се помоле.

– Када је младић стигао у манастир и нашао се пред иконом Богородице, иако никада у животу није проговарао, одједном је на његовом матерњем језику узвикнуо: “Мајко Богородице, дај ми здравље” – пише портал специјализован за црквене вести.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Када су то чули, сви су занемели од чуда. Молитва је настављена, а чим је завршена, младић из Струмице се обратио присутнима, који су се молили заједно са њим, и рекао: “Хвала вам, већ се осећам веома добро”.

Да се заиста ради о истинитом догађају и правом чуду, за скопску телевизију Канал 5 су потврдили свештеници из једног православног храма у Струмици.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Извор: Телеграф.рс
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts