Kokosovo ulje čini čuda za vašu kožu i kosu, ali mnogi ne znaju za novootkriveni efekat koji ima!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Kokosovo ulje je bez sumnje jedna od najzdravijih namirnica na svijetu. Mnoga istraživanja su potvrdila da ono liječi mnoge bolesti, uključujućo i hronične bolesti, infekcije, hepatitis, osteoporozu, rak, Alzheimerovu bolest itd.

Svima je već poznato da je kokosovo ulje izuzetno korisno za kožu i čini je mekanom i bez bora. Takožer fantastično je za kosu jer joj pruža sjaj i mekoću.

Međutim, ono što je u posljednje vrijeme glavna tema vezana za kokos jeste njegova sposobnost u liječenju raka! Naime, studija provedena od strane američkih naučnika pokazala je da laurinska kiselina u kokosovom ulju ima sposobnost ubijanja tumora.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Naučnici su radili pokuse u Petrijevoj zdjelici pod hermetičkim uvjetima i tako su otkrili da laurinska kiselina uništava čak 90% stanica raka u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Naravno, zbog farmaceutskog lobija i njihove zarade ova istraživanja se ne rade dovoljno temeljito jer naučnici ne dobijaju dovoljno finansija za nastavak istraživanja.

Izvor: megagiga.info

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts