OTKRIVENA TAJNA KAKO DA SAMI UZGOJITE DRVO MANDARINE !!!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

SASTOJCI:

Komadić gaze
šolja od jogurta
narandža – mandarina sa košpicama
voda
zemlje
najlon kesa
sunce i velika briga

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

PRIPREMA:
Uzmite najveće košpice iz mandarine. Sjemenke odmah stavite u vlažnu sredinu za dalje klijanje. Uzmite komadić gaze,navlažite i uvijte u nju košpice – sjemenke. U šolju stavite kesu,a zatim sjemenke uvijene u gazu stavite na dno ćaše i pokrijte s istom kesom (kesu staviti tako da ostane da viri iz šolje). Ovim posupkom ste napravili pravi mali “inkubator”.

Zatim mali inkubator postavite na neko toplo i dobro osvjetljeno mjeso. U 3 dana potrebno je da provjeravate vlažnost gaze. Prvi korijeni se mogu vidjeti nakon 3–6 sedmica (to ne ovisi od vas). Nakon što vam korijen naraste 1 cm,biljku zatim presadite u zemlju. Dubina sadnje sjemena treba da bude 1,5 cm.Toliko sađenja treba da budete i više nego oprezni jer ne smijete oštetiti korijen. mBiljku idalje držite na toplom mjestu,a proklijala voli često prskanje. Kada vidite da su se primili i drugi par listova,bilju presadite na pogodno mjesto. Jednom u 6 mjeseci biljku treba da presađujete u sve veće i veće saksije. Ubrzo ćete dobiti i mali grmić,koji treba često da zalijevate,sunčate i pomalo prskate vodom. Kako bi vaš štapić počeo da daje i bočne grančice,potrebno je da otkinete 3 gornja listića m. S tim ne žurite,jer grmiću je potrebno da date vremena kako bi narastao. TO je to vodite brigu i dajte ljubavi biljki koja je toliko lijepa.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts