Bogata mama je saznala da njen sin MALTRETIRA siromašnu decu – sad joj čestitaju zbog načina na koji ga je KAZNILA

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
FOTO: PIXABAY

Jedna imućnija majka saznala je da njen razmaženi sin u školi maltretira i ismeva siromašnu decu, pa je smislila odgovarajuću kaznu, ali dečakov otac se s tim nije složio pa se obratila ekipi na Reditu s pitanjem je li donela dobru odluku.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

„Prilično sam dobrostojeća, a otac mog sina je jako bogat, pa alimentacija omogućava da sinu kupim sve najbolje. Iz škole su me ovog meseca obavestili da je moj sin maltretirao i ismevao siromašniju decu, onu koju roditelji dovoze u školu u jeftinom automobilu ili onu koja ne mogu da priušte brendiranu odeću. Bila sam zgrožena i razgovarala sam s njim o tome. On nema čime da se ponosi jer nema posao, ušteđevinu, ni investicije, nikakvo lično bogatstvo. Samo mu se posrećilo da se rodi u dobrim okolnostima i to je sve“, napisala je.

U nastavku je objasnila da ga je naterala da se izvini toj deci, ali dodala je još jednu kaznu.

„Takođe sam odlučila da mu ove godine ne kupujem brendiranu odeću. Neću ga u školu voziti Poršeom ili Jaguarom, već starim džipom. Za sve aktivnosti kojima se bude bavio, nećemo mu kupovati novu opremu, već ćemo je iznajmljivati“, nabrojala je. Sin se, naravno, odmah pobunio, tvrdeći da će mu se prijatelji u školi smejati.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

„Iako je njegov otac uglavnom odsutan i ne meša se u vaspitanje, saznao je da mu se sin vozi u „krntiji“ i da vežba u pozajmljenoj opremi. On se s tom kaznom ne slaže jer tvrdi da je bitno kakav će utisak ostaviti i smatra da će našeg sina ova kazna obeležiti do kraja života“, zaključila je. Većina ljudi je stala na njenu stranu i mnogi su joj čestitali što je to uradila.

„To je odlična kazna“, „Da, to će ga obeležiti za ceo život, ali ne na loš način. Naučiće se poniznosti“, „Mene su zlostavljali u školi i mislim da je divno što učiš sina da to ne sme da radi“, bili su neki od odgovora.

(Izvor: Srbija Danas)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts