BRNABIĆ: Cela Evropa uči od Vučića kako se vodi država!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Vlada SNS je toliko dobra i uspešna da ostatak sveta uči od nas…

Zadovoljna sam radom vlade, ali može brže i bolje, rekla je premijerka Brnabić predstavljajući rezultate 100 dana Vlade, osvrnula se na najveći, ali tek prvi udarac mafiji i Srbe na KiM koji su samo jedinstveni snažni

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Danas mnoge zemlje, veće i bogatije, uče od Srbije kako organizovati efikasnu imunizaciju od korona virusa, istakla je danas, predstavljajući rezultate 100 dana Vlade premijerka Ana Brnabić.

Ona je, na početku svog izlaganja, naglasila da je prošla neverovatno teška 2020. godina i da se nada se, da će 2021. godina biti potpuno drugačija.

„Radimo na svemu što smo obećali građanima I njihovim predstavnicima u skupštini 28. oktobra”, naglasila je Brnabić najpre se osvrnuvši se na borbi protiv kovid19.

Podsetila da je Vlada u oblasti borbe protiv kovid19, otvorila dve potpuno nove bolnice, jednu u Beogradu i drugu u Kruševcu, sa više od 1.500 kreveta.

„Jedna smo od tri zemlje u svetu koja uspela da tako nešto uradi za samo četiri meseca”, naglasila je ona.

Kada je reč o vakcinaciji rekla je da danas mnoge druge zemlje, veće I bogatije uče od Srbije kako organizovati efikasnu imunizaciju.

Podsetila je da je Srbija, posle Velike Britanije, bila među prvima u Evropi koja je dobila vakcinu, kao i da je među prvima počela sa vakcinacijom, posle Velike Britanije i Švajcarske. Brnabić je istakla da je do sada vakcinisano više od 525.000 ljudi, a revakcinsano već 21.000.

Zadovoljna sam radom vlade, ali može brže i bolje

Premijerka Ana Brnabić zadovoljna je radom vlade u prvih 100 dana, navodeći da se u narednom periodu rad nastavlja, još brže i bolje.

Na pitanje kako ocenjuje rad ministara i kome bi dala najveću, a kome najmanju ocenu, Brnabić je rekla da to nikada nije radila, da ocenjuje ministre pojedinačno i javno, jer su to stvari o kojima razgovaraju na sednicama vlade i sastancima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

„Zadovoljna sam radom vlade i svim što smo postigli u 100 dana, ali radimo u vanrednim okolnostima, a i Srbija je navikla da postiže rezultate koji su bili nezamislivi do pre nekoliko godina, pa se očekuje da tako nastavite, jer je lestvica visa nego bilo kada ranije”, rekla je Brnabić.

U tom smislu, kako kaže, ako je Srbija 2020. godinu završila sa najboljim ekonomskim rezultatom u Evropi, očekuje se da 2021. završi među prvih tri ili pet u Evropi.

„Za vladu je to izazov, ali je dobro za zemlju, jer smo konačno navikli da razmišljamo o sebi kao o pobednicima. Danas zemlje iz Evrope dolaze da od naš uče kako se sprovodi vakcinacija”, rekla je Brnabić.

Ona je ukazala da vlada, iako je zadovoljna radom, mora brže i bolje, te podsetila da je 330 milijardi dinara izdvojeno za kapitalne investicije, koji se mor ispuniti da bi rast bio 6 odsto, kao što je zacrtano.

„Zadovoljna sam, ali idemo da radimo dalje”, rekla je Brnabić, navodi Tanjug.

Ovo je bio najveći, ali tek prvi udarac mafiji

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je jučerašnja akcija MUP-a i BIA, u kojoj je uhapšeno skoro 20 osoba organizovane kriminalne grupe, prvi i najveći udar mafiji, i dodala da tu nije kraj već da se istraga i akcije nastavljaju.

Odgovarajući na pitanje novinara ko je u državi odgovoran što je jedna kriminalna grupa uspela da naraste do te mere da se poredi sa „Zemunskim klanom”, Brnabić je rekla da ona ne bi želela o tome sada da govori, jer je, podseća, istraga u toku.

„Svaki moj komentar ili komentar ministra Stefanovića mogao bi da ugrozi dalji tok istrage i operacija koje se trenutno planiraju”, rekla je Brnabić odgovarajući na pitanje novinara koje je bilo upućeno i njoj i bivšem ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću.

Istakla je da bi ona sva pitanja oko najnovije akcije hapšenja prepustila nadležnim institucijama.

„Ovo je bio najveći, ali prvi udarac, jer ova operacija se nastavlja”, naglasila je Brnabić.

Navela je da je zadovoljna radom svih nadležnih službi, kao i njihovom saradnjom sa nezavisnim organima kao što je Tužilaštvo za organizovani kriminal, prenosi Tanjug.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts