ČITAJTE JE SVAKI DAN: Molitva Svetog Vasilija Velikog za ISTERIVANJE ZLIH DUHOVA!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo
FOTO: SVETIGORA.COM

Blagosloven Bog naš, svagda sada i uvek i u vekove vekova. Amin. Sveti Bože, Sveti Krepki, Sveti Besmrtni, pomiluj nas (triput). Slava Ocu i Sinu i Svetome Duhu, i sada i uvek i u vekove vekova. Amin. Presveta Trojice, pomiluj nas; Gospode, očisti grehe naše; Vladaru, oprosti bezakonja naša; Sveti, poseti i isceli nemoći naše, Imena tvoga radi. Gospode, pomiluj (triput). Slava Ocu i Sinu i Svetome Duhu, i sada i uvek i u vekove vekova. Amin.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Oče naš, koji si na nebesima, neka se sveti Ime tvoje, neka dođe carstvo tvoje, neka bude volja tvoja i na zemlji kao na nebu; hleb naš nasušni daj nam danas; i oprosti nam dugove naše kao što i mi opraštamo dužnicima svojim; i ne uvedi nas u iskušenje, nego izbavi nas od nečastivog. Priđite da se poklonimo. Zatim govorite ovu molitvu: Bože bogova i gospode gospoda, ti si stvorio ognjene činove, beztelesne sile vešto sazdao, umetnički oblikovao sve što je na nebu i na zemlji; tebe nije video ni jedan čovek, niti može videti; od tebe se boji i drhti sve što je stvoreno; sunovraćenog Arhistratika, otpalog zbog neposlušnosti, i njegovu službu zbacio si na zemlju, i sve anđele koji su zajedno s njim otpali i demoni postali, predao si mračnoj dubini podzemlja; daj da ovo zaklinjanje, koje se vrši u tvoje strašno ime, zada strah njemu, koji prednjači u zlu, i svim njegovim saradnicima, koji su s njim zajedno pali sa višnje svetlosti; nateraj ga u bekstvo, zapovedi njemu i njegovim demonima da se sasvim povuku, da ništa štetno ne čini protiv znamenovanog lika, nego da ovi potvrđeni dobiju snažnu moć da gaze na zmije i škorpije, i na svaku neprijateljsku silu. Jer sve što diše himnu peva, veliča i u strahu proslavlja tvoje Presveto ime, Oca i Sina i Svetoga Duha, sada i uvek i u sve vekove.

FOTO: BEOGRAD.IN

Manastir Ostrog je manastir Srpske pravoslavne crkve smješten uz skoro vertikalnu liticu, visoko na planini Ostroška greda u Crnoj Gori. Posvećen je Svetom Vasiliju Ostroškom. Manastir Ostrog se sastoji od Gornjeg i Donjeg manastira. Manastir je sagrađen još u vremenima, koja su prethodila knezu Vlastimiru i sinu mu Budimiru (Mutimiru) oko 859. godine.

Molitve Svetom Vasiliju Ostroškom

FOTO: OSTROG.COM

SVETI VASILIJE ČUDOTVORČE MOLIM TI SE ZA MENE I MOJU PORODICU I SVE DOBRE LjUDE NA OVOM SVETU. † † † AMIN!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo
FOTO: WIKIPEDIA

MOLITVAMA SVETOG VASILIJA OSTROŠKOG, NEKA VAS GOSPOD ČUVA OD SVAKOGA ZLA U SVE DANE ŽIVOTA VAŠEG!!

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Molitvama Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, Gospode Isuse Hriste Bože naš, pomiluj i spasi nas grešne po velikoj milosti svojoj. Amin! † † †

FOTO: BEOGRAD.IN

Sveti oče Vasilije, pomoćniče silni i zaštitniče milosrdni, čuj i sada molitve naše, suze i uzdahe, veliki ugodniče Božiji, Sveti Vasilije, pomozi svima, pa i meni. Amin! † † †

FOTO: PRINTSCREEN

Sveti Vasilije, veliki ugodniče Božiji, pomozi svima, pa i meni. Amin! † † †

PODELITE ILI POŠALJITE VAŠIM PRIJATELJIMA
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts