Deluje PRIRODNO i NORMALNO, ali OVO je NAJVEĆA POTEŠKOĆA čoveku! BOG vas uči kako to da prevaziđete

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
FOTO: WIKIPEDIA

Jedna od najvećih poteškoća sa kojima se ljudi suočavaju jeste oproštaj koji treba sami sebi da poklone.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Kažnjavate sebe zbog greške koje ste počinili u prošlosti ili zbog stvari koje mislite da ste učinili u prošlosti i ne možete sebi da oprostite za ono što ste učinili. Morate da zapamtite da je život kratak i da ga treba provesti u učenju i promenama.

Treba da naučite i kako da transformišete staru energiju u novu, odnosno otpustite prošlost i otvorite se budućnosti.

Kako biste napredovali i podigli svoju svest, morate da prestanete da sebe kažnjavate tako što osećate strah, krivicu, namerno ne zaboravljate. Te emocije ne bi trebalo da postoje, jer nemaju svrhu, nemaju temelj, ništa ne popravljaju.

Naučili ste svoju lekciju, ali iz nekog razloga vaše vam “niže Ja” govori da ste počinili grešku, kako ste delovali protivno svojoj religiji, porodici ili nečemu drugom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Možda ste prošli kroz mnoga negativna iskustva koja su u vama ostavila tragove energije krivice i potrebu za oproštajem, ali vaše “niže Ja” vam to ne dozvoljava. Ne dozvoljava vam da sebi oprostite, i ne samo sebi, nego i drugima.

Recite sebi da je to bilo iskustvo učenja. Samo recite sebi da je ta situacija bila u svojstvu lekcije i otpustite je. Ne zadržavajte se na njoj i ne hranite je.

Ako to učinite, videćete da ćete napredovati mnogo brže. Ako osećate da postoji nešto što morate da otpustite, otpustite. Recite sebi da je to deo prošlosti i da u vezi sa tim više nemate emocija.

Bog vas ne osuđuje, samo vi osuđujete sebe. Božanska energija, kakvu je mi poznajemo, čista je energija ljubavi, oproštaja, ljubaznosti i saosećanja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts