Maloletni migrant silovao devojčicu od 12 godina, kaže da nije znao da je to ilegalno!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Tinejdžer je ranije osuđivan, ali nije bio teporotovan, a po svemu sudeći to se neće desiti ni ovaj put, jer uživa privilegije po zakonu o azilu kao takozvani dete izbelglica.

Dete izbeglica bez pratnje roditelja uhapšen je u Švedskoj, jer je silovao devojčicu od 12 godina. U razgovoru sa policijom Sirijac je rekao da nije znao da je ilegalno da “ima seks” sa osobom od 12 godina iako su zakoni u Švedskoj isti kao i oni u Siriji i propisiju da je potrebno da osoba navrši 15 godina kako pristala na seksualne odnose.

Istraga je počela nakon što je švedski istraživački novinar Joakim Lamote otkrio da je policija ignorisala slučaj silovanja devojčice pišu novine Fria Tinder.

Nakon otkrića Lemota usledila je javna debata u kojoj su učestvovali komesar policije i premijer Stefan Lofven, a istraga je okončana tek godinu dana nakon izbijanja skandala.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Sud u distriktu Udevala osudio je silovatelja po dve tačke optužnice, na samo 6 meseci zatvora u popravnom domu. Kazna uključuje 13.300 evra odštete koje optuženi treba da isplati žrtvi, što je okvirno 3 prosečne plate po švedskim standardima.

Tokom ispitivanja u policiji Sirijski tinejdžer je tražio da mu se kao olakšavajuća okolnost prihvati to da navodno nije znao da je ilegalno imati seksualne odnose sa osobom od 12 godina, ipak švedski zakoni su identični sa zakonima u Siriji, po kojima je potrebno da osoba ima 15 godina kako bi dobrovoljno pristala na seks.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

U zemlji iz koje migrant dolazi za kršenje ovog zakona kazna je 9 godina zatvora, ipak prema određenim interpretacijama šerijatskog zakona dovoljno je da devojčicai ima 9 lunarnih godina (u prevodu 8 godina i 8 meseci), što dovodi do čestih kršenja ovog zakon u Siriji.

Osuđeni silovatelj ima 17 godina, u u Švedsku je došao 2014. godine kao dete izbeglica bez pratnje roditelja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts