NIKADA NEMOJTE RADITI OVO SA SLIKAMA UMRLIH: Niste ni svjesni šta ćete tako PRIZVATI U KUĆU, OVO MORATE ZNATI

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ne samo u kod nas, već svuda u svijetu postoji pregršt vjerovanja vezano za fotografije pokojnika. Po nekima ih ne treba držati izložene, jer unose “neživu” energiju u dom, druga su sasvim suprotna – vjeruje se da su slike preminulih predaka neka vrsta anđela čuvara koji vas štite od svega negativnog… A ima i vjerovanja po kojima fotografija ne “hvata” samo nečiji lik i preslikava ga na papir (ili ekran u digitalnoj formi), već bukvalno “sakuplja” i njegovu energiju, auru i dušu…

Za one koji su sujevjerni pitanje šta raditi sa fotografijama kada osoba premine, nije nimalo naivno. Postoje razni rituali, pravila, koja treba da se poštuju kako bi se izbjegla nesreća ili, suprotno, prizvala sreća i radost.

Jedno od uvreženijih vjerovanja je da fotografija pokojnika ima vezu sa “drugim svijetom”. Ali, dobra vijest jeste slika koja prikazuje preminulu osobu ne otvara vrata u taj svijet. Međutim, oni koji se bave ezoterijom kažu da ukoliko četo gledate sliku preminulog i razmišljate o problemima i mukama kroz koje je prošla, ako su vam asocijacije na tu osobu negativne, rizikujete da vam se u dom useli loša energija.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Na taj način ćete oslabiti vašu prirodnu energetsku zaštitu, unijeti negativne vibracije u vaše polje, što zauzvrat može da i psihički utiče na vas, da se osjećate loše, tužno, depresivno… Ezoteričari zakođe kažu da nikako ne treba izrezivati fotografije na kojima su preminule osobe i sa njih uklanjati one žive. Na kraju krajeva, fotografija je podsjetnik na vama drago biće a ono ne može energetski da utiče na živu osobu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ezoteričari preporučuju da takve fotografije odložite u jedan albuim i da ga s vremena na vreme prelistate, prisjetite se lijepih trenutaka sa dragim osobama i zatim ga odložite.

Što se tiče kačenja slika pokojnika na zidove, tu su mišljenja onih koji su sujevjerni podijeljena. Po nekima to nije najbolja ideja jer može da unese energetski disbalans u dom, a po drugima naprotiv – donosi mir (pod uslovom da je riječ o osobi sa kojom ste imali dobar odnos).

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts