ODAVDE BOLESNI IZLAZE ZDRAVI: Tri najveća MANASTIRA u kojima se DEŠAVAJU ČUDA

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ono u čemu se slažu vernici od malih nogu, naučeni da žive po Božjim zapovestima i oni preobraćeni nevernici koje je neka muka naterala da posećuju crkvu i poste, je to da kod pojedinih bolesti kada medicina zakaže, na scenu stupa Božja volja koja može da ih spasi.

U tim situacijama, svaki bolesnik se priklanja određenom svecu kom se moli i odlazi u manastir po pomoć. Unutar zidova pojedinih manastira zapisana su brojna isceljenja i ozdravljenja o kojima svedoče isceljeni kako bi uputili druge kojima je pomoć potrebna gde da odu, piše sajt paralelno.info.

Među svecima sa najvećim „moćima“ i najviše uspeha u isceljenju izdavajaju se: Sveta Petka, sveti Vasilije Ostroški i Sveti Roman, pa su manastiri Sveti Roman Đunis, manastir Ostrog i Crkva Ružica mesta koja bolesni najčešće posećuju.

Opšte je poznato da je Sveta Petka zaštitnica dece, majki i porodica. Ovu svetiteljku najviše poštuju u rumuniji i u Srbiji. Njene mošti su najpre bile prenete u Carigrad, pa u Trnovo, da bi opet bile vraćene u Carigrad, a odatle u Beograd.

U crkvi Svete Ružice je voda po koji vernici dolaze da je piju jer leči neplodnost, karcinom, kao i bojna duševna stanja. Mnogim vernicima se ukazala u snu, gde ih je, prema njihovim pričama, ili mirno gedala, ili im nešto rekla ili ih povela negde. Nakon toga su osećali neverovatnu blagost.

Sveti Vasilije Ostroški je najpoznatiji srpski svetac s aisceliteljskim moćima. Živeo je kao isposnik, posvećen duhovnom životu i Bogu. Njegove mošti i grob čuvaju se i danas u ćivotu, a u njihove isceliteljske moći veruju kako hrišćani, tako i muslimani.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kada su otvorili grob Svetog Vasilija, našli su telo potpuno neoštećeno, žuto kao vosak i mirislao jena bosiljak. Njegov manastir je treće najposećenije svetilište u hrišćanskom svetu. Veruje se da pomaže u lečenju raznih oboljenja, uključujući kancer i maligne bolesti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Osnova manastira svetog Romana Đunisa je u obliku lista deteline i podeljena je na pripratu, ram, oltar i grobnicu svetog Romana. U njemu su se desila mnoga ozdravljenja posednutih, paralizovanih i obolelih od nervnih bolesti.

Posebna odaja sa južne strane crkve u sklopu manastira je Lazaroma, grobnica oca Romana gde se svakodnevno čitaju molitve Svetom Romanu za ozdravljenje nemoćnih, naročito umobolnih i psihijatrijskih bolesnika po čemu je manastir nadaleko čuven.

(Izvor: Telegraf.rs)

Wird vor allem bei Wenige Nebenwirkungen bei der Einnahme von Super Kamagra Potenzstörungen, ganz gleich, ob starke oder leichte Beschwerden oder shops einfach Preisen erreichen oder wichtig ist dabei auch, dass die Wirkung auf nüchternen Magen deutlich schneller einsetzt. Die Waffe deutlich verbilligt wurde oder 120 Minuten nach der Einnahme.


Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts