Oterajte negativnu energiju iz kuće: Ako uradite ovo život će vam krenuti od danas na bolje

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ako se često osećate malaksalo, bezvoljno, umorno i stalno ste neraspoloženi?

Onda je vreme da od sebe oterate negativnu energiju i živite bolje i lepše, već od danas.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Pročitajte ove jednostavne upute i već danas vi i vaši ukućani živite veselije i zadovoljnije.

Stari Sloveni su imali oproban metod koji je do dan danas sačuvan i uspešno se primenjuje. Naši preci su primetili da tamjan kada se zapali ima takoreći lekovito dejstvo na celokupan dom i ukućane.

Tamjan ima veoma prijatan i opuštajući miris i kada se zapali i dim ide ka plafonu to simbolizuje i predstavlja naše molitve upućene ka bogu.

Sve što vam treba da negativnu energiju oterate iz vaše kuće i vratite svetlost su: tamjan, voštana sveća i vera u Boga.

Evo i kako.

Okadite kuću

Ako ste u poslednje vreme neraspoloženi, osetite negativnu energiju u vašem domu i lošu atmosferu pravo je vreme da to promenite mali jednostavnim ritualom. Uzmite tamjan i zapalite i tako prođite kroz celu kuću i oko kuće.

Tamjan se koristi i prilikom aromaterapije jer svojim prijatnim mirisom pomaže ljudima prilikom bolesti kao što su: astma, bornhitis, disajnih problema, alergije i prehlade.

U aromaterapiji tamjan se koristi za lečenje histerije, napetosti, neraspoloženja.

Kada sa upaljenim tamjanom prodjete kroz vašu kuću, na taj način vi vršite energetsko čišćenje i time terate negativnu energiju.

Trik je u ovome…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Veoma je bitno kada ovaj ritual izvodite da vam kuća bude sređena i uredna, a vi kada okadite kuću istuširajte se i na taj način sa sebe saperite negativnu energiju komplet. Na taj način ste uradili kompletno čišćenje.

Čišćenje negativne energije trebalo bi da ponavljate na svakih meseca dana i na taj način činite vašu kuću zaštićenom od svih vrsta negativne energije.

Voštana sveća

Kada kadite kuću kao što je već objašnjeno u predhodnom primeru, potrebno je i da upalite običnu voštanu sveću. Plamen sveće će vam pomoći da se povežete sa nečim višim ali i da probudite vašu unutrašnju energiju i mudrost.

Ovo možete odmah primeniti bilo gde…

Ako ste tužni, neraspoloćeni imate neku nedoumicu ili se kajete upalite sveću i njen plamen će to odagnati. Plamen sveće će vas osloboditi stresa i dela problema koji vas pritiskaju.

Ljudi u Starom Egiptu su verovali da gledanje u plamen sveće vam pomaže da se povežete sa Bogom.

Sveće imaju veoma opuštajuće i umirujuće dejstvo tako da se pored religije i molitvi koriste za meditaciju, spa centre opuštanje ili romantiku.

Prekrstite se

Istraživanja ruskih naučnika su skoro zapanjila svet. Naime otkrili su da mikrobi nestaju izvode ako se onda prekrsti. Primećeno je da voda menja svoju strukturu, to jest voda postaje čistija ako se predhodno prekrsti i pročita molitva.

Sledeće istraćživanje je izvedeno na institutu u Moskvi, gde je zabelećeno da se kada se čovek prekrsti, oseća mnogo smirenije i oseća duševni mir. Ovo istraživanje je sprovedeno od strane renomiranih ruskih naučnika na uzorku od preko par hiljada ljudi.

skidanjemagije.com

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts