POLJSKA: Ekstremisti oskrnavili crkvu za LGBT zastavom, sledi im kazna od 2 godine zatvora!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Dolijali…

Heterofobični pokreti godinama unazad seju versku mržnju prema Hiršćanima, ali je upadljivo da islamsku i jevrejsku versku zajednicu ne žele da provociraju.

Slika Bogorodice i Isusa na kojoj ofarbana u bojama LGBT zastave, izazvala je zgražavanje u Poljskoj kada su pre dve godine uhapšene tri heterofobičarke, jer su sliku postavile u jednoj od najvećih poljskih crkvi.

Optužene su za vređanje verskih ubeđenja i nakon suđenja koje je juče počelo, a za nedelo im preti kazna od dve godine zatvora.

Elzbieta, Anna i Joanna, njihova prezimena nikada nisu otkrivena, uhapšene su jer su 29. aprila 2019. zbog izazaivanja verske netrpeljivosti putem  slike koja direktno vređa religiozna ubeđenja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Postere sa slikom Bogorodice sa oreolom u duginim bojama postavile su u centralnoj crkvi u gradu Plok, a potom i u javnim toaletima, na saobraćajnim znacima, kantama za smeće… Pred početak suđenja u odbranu ekstremista stao je LGBT pokret i ILGA-Europe.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

U Evropskoj uniji se mahom toleriša verska mržnja prema hrišćanima, a Poljska predstavlja jedan od svetlijih primera borbe protiv ovakvog vida mržnje.

Poljska desnica ima mahom negativan stav prema LGBT propagandi, a više puta na desničarskim marševima su paljene LGBT zastave.

Izvor:Newspanel/Noizz.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts