Serija “Porodica” tek počela, a ćerka Slobodana Miloševića BESNA

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
Marija MIlošević van sebe, kipti od besa!

Iako je tek večeras počelo emitovanje serije “Porodica”, u javnosti se već podigla neviđena prašina. Prema informacijama redakcije “Blica”, Marija Milošević, ćerke bivšeg predsednika Slobidana Miloševića, najavila je preko svojih advokata da će podneti tužbu.

Serija "Porodica"
FOTO: PROMO / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE
Serija “Porodica”

Iz produkcije “Firefly” nisu zeleli da kometarisu ovu informaciju, navodeći da tužbeni zahtev nisu dobili, naglasavajuci pritom da im nije jasan ni motiv ni razlog zbog kojeg bi neko tuzio filmsku produkciju.

– Kao sto smo vise puta naglasili, scenario za “Porodicu” pravljen je prema javno dostupnim informacijama, sacuvanim snimcima ili tv arhiva. Uzevsi u obzir i to, kao i činjenicu da je emitovanje počelo tek veceras, ne zelimo da ulazimo u komentarisanje takvih informacija – navode iz “Firefly”-a.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo
Marija Milošević
FOTO: SLOBODAN PIKULA / RAS SRBIJA
Marija Milošević

Serija “Porodica” prikazuje tri dan uoči hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, čini je pet epizoda, a glave uloge poverene su Borisu Isakoviću, Mirjani Karanović, Uliksu Fehmiu, Gordanu Kičiću, Tijani Marković, Milanu Mariću i drugima.

Serija se emituje u nedelji kada se navršava 20 godina od hapšenja Miloševića. Samo snimanje proteklo je pod velom tajne, zbog činjenice da tokom snimanja nije bilo nikakvih informacija u vezi same tematike, baš kao ni zvaničnih potvrda ko igra koju ulogu. “Porodica” će biti emitovana svakim radnim danima ove nedelje, i to od 20h na Superstar TV i od 20.50 na RTS1.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts