“SRBIJA JE KONTINENTALNI LIDER U VAKCINACIJI”: Svi svetski mediji i dalje su fascinirani uspehom naše zemlje! (FOTO/VIDEO)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Gardijan i AFP pišu o vakcinaciji u Srbiji

Veliki trud zdravstvenih vlasti doveo je Srbiju do pozicije kontinentalnog lidera u vakcinaciji, preneo je Gardijan pisanje AFP-a.

srbija vakcinacija

– Mala balkanska zemlja je vakcinisala više od 450.000 građana od sedam miliona stanovnika za samo dve nedelje, što je tempo koji prevazilazi sve ostale evropske zemlje, osim Velike Britanije – navodi se na naučnom sajtu “Our world in data”.Foto: Reuters

Sajt “Naš svet u podacima” je osnovao Mak Rozer, ekonomista i filozof, ujedno i direktor istraživanja u ekonomiji na Univerzitetu u Oksfordu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Veliku razliku je napravilo nabavljanje kineske vakcine Sinofarm – dodaje se u tekstu na Gardijanu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Dok se Evropska unija muči sa nabavkom vakcina i kontroverzama, Srbija, koja leži na granicama EU, je otišla ispred svih okrećući se istoku, sklopivši dogovore sa kineskim i ruskim proizvođačima vakcina.

– U Srbiji, kada se prijavljujete za vakcinaciju, na meniju su vakcine Fajzer/Bionteh, Sputnjik V i Sinofarm – zaključuje se u tekstu koji prenosi AFP.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts