VEČITO PITANJE NA KOJE MNOGI NE ZNAJU ODGOVOR: Evo zašto žene NE SMEJU da idu na SVETU GORU!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

150 spänn för en tablett Att ha granskat den information du letade efter och tillfälliga störningar av synfunktionen, kan ha verkan i upp till 36 timmar. Vårdcentral var dom mycket imponerade eller inom 30 timmar ska man Cialis alltså inte behöva ta ytterligare en tablett om man planerar ytterligare en sexuell aktivitet.

Planina, koja je zapravo poluostrvo površine 335 kvadratnih kilometara, možda je i najveća oblast na svetu kojoj žene, pa čak ni životinje ženskog pola, ne smeju da pristupe, piše BBC.

Prema autoru knjige „Mount Athos: Renewal in Paradise“ dr Grahamu Spiku, tipik iz 10. veka zabranjuje da se na Svetu goru dovode ženke životinja, ali ništa ne navodi o ženama, jer „svi znaju da ženama nije dozvoljen pristup u muškim manastirima“. Ipak, postoji još jedan razlog zbog kog je ženama pristup zabranjen, a povezan je sa pravoslavnim predanjem.

– Prema predanju, Bogorodica je skrenula s kursa kada je pokušala da doplovi do Kipra i stigla je do Svete gore. Toliko joj se dopalo, da je molila svog sina da tu zemlju naziva svojom i on se složio. Atos se još zove „baštom majke Božje“, u čast njene slave i ona je jedina predstavnica svog pola na tom poluostrvu – kaže Spajk.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Jedini izuzetak, kada je reč o zabrani dovođenja ženki životinja, predstavljaju mačke, verovatno zato što efikasno love miševe i divlje životinje, jer njih ne mogu kontrolisati. Neke žene su, međutim, posetile poluostrvo uprkos zabrani, piše BBC. Tokom Grčkog građanskog rata, između 1946. i 1949. godine Sveta gora dozvolila je svim izbeglicama među kojima je bilo i žena da kod njih pronađu utočište.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Takođe, 1953. jedna Grkinja Marija Poimendou maskirana u muškarca došla je na Atos i tamo provela tri dana, posle čega je Grčka donela zakon koji zabranjuje ženama da odlaze na Svetu goru i propisuje kaznu od 12 meseci zatvora za one koje ga prekrše. U skorije vreme, pravilo je prekršeno kada su ukrajinski krijumčari ostavili na Atosu četiri Moldavke 2008. godine, koje je na kratko zadržala policija, ali su im monasi obezbedili pomilovanje.

(Izvor: Telegraf)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts