(VIDEO) KON IZVALIO TEŠKU GLUPOST: Vakcina je bezbedna, SAMO SAM IMAO ALERGIJSKI NAPAD, IZGLEDA DA…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Posle više meseci upornog ponavljanja da je vakcina bezbedna, Predrag Kon sada govori o alergijskim napadima, ali “ni to nije ništa”…

Kon je rekao da se u Srbiji još beleži veliki broj zaraženih na dnevnom nivou i da se još ne može govoriti o brzom popuštanju mera.

“Još imamo delom nepovoljnu, a delom nestabilnu situaciju, zavisno od dela Srbije. Beograd još ima blizu 600 novozaraženih na dnevnom nivou. To je visok broj. Dakle, ne možemo govoriti o nekom brzom popuštanju”, rekao je Kon.

On je ukazao da treba da se, ukupno gledano, spusti na dvocifren broj da bi uopšte moglo da se govori o tome.

Kon ističe da će „produženja radnog vremena za neke objekte biti, ali, verovatno, uz žestoko protivljenje medicinskog dela kriznog štaba“.

Dodao je da to, ipak, ne očekuje do kraja meseca.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Jako je važno da, ako se spušta aktivnost virusa, ne dozvolimo ponovno podizanje. Mi već imamo vrlo relaksirane mere. Verovatno će u kriznom štabu biti borba da se nekim objektima produži radno vreme za neki sat, ali o tome će biti reči u narednom periodu. Mislim da tokom januara nema ni govora o tome”, naglašava Kon.

Ukazao je da na važeće mere nisu stavljeni rokovi, a da „nema ni teoretske osnove da se nešto toliko promeni u drugoj polovini januara da bi došlo do popuštanja mera”.

Epidemiolog Predrag Kon među prvima je primio Fajzerovu vakcinu protiv koronavirusa, ali je izgleda zaboravio da li je u pitanju bila desna ili leva ruka.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Kon se, gostujući u jutarnjem programu, zbunio kada ga je voditeljka upitala kako se oseća nakon primljene vakcine. Na ekranu se istovremeno našao snimak na kome se vidi momenat kada je Kon vakcinu primio u desnu ruku, a on tvrdio nešto drugo.

– Ja sam očekivao da će da bude možda jače i u principu dobro, danas već ništa ne osećam. Ovog puta sam primio u levu, tek jedino kad pipnem vidim da sam primio vakcinu – rekao je Kon kroz smeh, onda dodao da veruje da je ima alergijski napad posle vakcinacije.

Požalio se i da je prvog dana nakon primanja vakcine imao samo napad kijanja. Možda je jedna od nuspojava vakcine ipak zaboravljanje gde ste je primili.

Izvor: Direktno/Newspanel/RTS/Tanjug

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts