EVO ZAŠTO IH TREBATE REDOVNO JESTI: Čuvaju zdravlje srca, pomažu kod probave i visokog šećera u krvi…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Sušene šljive su prava riznica hranjivih tvari, neodoljivog okusa i velikih zdravstvenih vrijednosti…

Istovremeno ne izazivaju neželjene posljedice kao što su debljanje ili povišenje razine šećera u krvi – naravno ako se konzumiraju u razumnim količinama. (Tekst se nastavlja ispod)

Suhe šljive su vrlo učinkovite u održavanju zdrave i uravnotežene probave. Topiva vlakna u njima brzo upijaju vodu i u dodiru sa njom stvaraju želatinastu masu koja stvara osjećaj sitoti, a ujedno pomaže u omekšavanju sadržaja crijeva te njihovom lakšem pražnjenju. Visoki sadržaj vlakana u suhim šljivama pomaže i u prevenciji hemoroida uzrokovanih zatvorom.

Čuvaju zdravlje srca:

Sušene šljive su bogate kalijem. Jedna porcija sušenih šljiva sadrži 36% preporučene dnevne doze ovog minerala. Kalij osigurava ispravno funkcioniranje srca te krvožilnog i živčanog sustava. Ovaj mineral pomaže i kod povišenog krvnog tlaka te smanjuje rizik od pojave srčanog i moždanog udara. (Tekst se nastavlja ispod)

Pomažu kod visokog šećera u krvi:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Šljive su nisko pozicionirane na glikemijskoj ljestvici. To znači da mogu pomoći u kontroli razine šećera u krvi i smanjenju rizika od dijabetesa tipa 2. Sušene šljive sadrže visoki udio topivih vlakana koja pomažu u održavanju stabilnosti šećera u krvi. Topiva vlakna smanjuju vrijeme zadržavanja hrane u želucu, što za posljedicu ima slabiju apsorpciju šećera u krvotok. (Tekst se nastavlja ispod)

Brinu se o dobrom vidu i zdravlju očiju:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Sušene šljive su odličan izvor vitamina A koji je neophodan za dobar vid. Pomažu prevenirati pojavu suhoće očiju, noćnu sljepoću, sivu mrenu i makularnu degeneraciju.

Doprinose zdravim kostima:

Porcija suhih šljiva osigurava 129% preporučene dnevne količine vitamina K koji je od velike važnosti za koagulaciju krvi i izgradnju kostiju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts