Blace: Humanitarci iz Toplice ulepšali praznike porodici Šljivić

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Fotografija: Privatna arhiva

Uz pomoć  iz Toplice, predvođenih Dejanom Miloševićem Kunom, Deda Mraz je stigao i kod  petočlane porodice Šljivić iz Blaca koja živi u selu Popova. Deca su dobila paketiće, a majka Julijana osnovne životne namernice za prvu pomoć.

Fotografija: Privatna arhiva

Julijana Šljivić (43) Strahinjina (12), Milicina(8) i Valentinina (3) majka zajedno sa decom živi u objektu škole u Popovi bez kupstila,vode, mašine za veš, frižidera, električnog šporeta i osnovnih uslova za normalan život. Julijana nigde ne radi tj. nije zaposlena, i nema nikakva primanja. Julijanin suprug živi u zaseoku Kavgalija u selu Popovi u planini na 10 km od Blaca. 90 posto je invalid, imao je nekoliko operacija. Operisao je karlicu, prostatu bešiku, plućni je bolesnik, učesnik je rata 1999 godine, a posle istog se razboleo, radno je nesposoban, ali i pored toga radi koliko može u šumi. Strahinja putuje 5 km peške do škole u Blacu dok je Milica jedini đak u školi u Popovi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Julijana se snalazi kako zna i ume da prehrani decu, nadniči, leti ide u berbu šljiva, jagoda, višanja, prikuplja šumske plodove kako bi prehrenila decu. Pored sve te njihove muke deca su lepo vaspitana, uredna, okupana, čista i redovno pohađaju školu. Mali Strahinja putuju peške 5 km u školu u Blace.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Ovu priliku koristimo da javno apelujemo na sve ljude dobrog srca da pomognu porodici Šljivić.

Ovo je primer kako se nadležne ustanove bore ,,Za našu decu” posebno na teritorijama u blizini administrativne linije sa Kosovom i Metohijom…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts