RECEPT ZA RAST VAŠE KOSE, OSTAVIĆE SVE DOKTORE OTVORENIH USTA

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Svi mi želimo da imamo lijepe i zdrave kose. Postoje brojni kosu tretmane koji bi trebalo da vaša kosa rasti brže, jače, kao i postoje različiti tretmani protiv gubitka kose.

Ali, prije nego što ste potrošili pravo malo bogatstvo na ovim tretmanima, probajte ovaj domaći recept koji će ubrzati rast kose. Nastavite sa čitanjem i saznajte koje sastojke treba da koristite:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Recept:

Ljudi obično gube 50 do 100 vlasi dnevno što ne mogu uočiti golim okom, ali ako izgubite kosu celom telu onda bi trebao biti zabrinut.

Sastojci:

– 1/2 banana,
– Žumance,
– Kašiku organskog meda,
– 1/2 čašu piva.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Priprema:

Blendajte sve sastojke dok ne dobijete spoj mješavina. Morate biti oprezni kao mješavina treba da bude homogena. To bi trebalo da bude kremast, tako da bi mogao da pravilno koristiti.

Kako primijeniti:

Nakon što ste pripremili ovu mješavinu, nanesite ga na kosu i vlasište, posebno na najugroženijim područjima. Zatim stavite papir film preko preparata da zadrži područje toplo. Na taj način je mješavina će ući duboko u kožu. Držite mješavina za jedan do dva sata, a zatim operite kosu kao što obično rade. Trebalo bi primijeniti ovaj tretman jednom tjedno, ako želite imati pozitivne rezultate.

Izvor: haber

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts