ČOVEK KOJI SE OSVETIO BANCI NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN Odbili da mu daju kredit, 18 godina kasnije ih je kupio! Ovo je njegova priča

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo
FOTO: PRINTSCREEN

Adam Diring (39) nije imao ni centa kada se 2002. godine uputio u banku u Urmstonu, u okrugu Velikog Mančestera, ne bi li pokušao da uzme neki zajam i započne posao.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Međutim, menadžerka banke je bila veoma skeptična i odbila je da mu isplati 10.000 funti pod izgovorom da je Diring veoma mlad. Tada nije mogla ni da posumnja koliku će veliku ulogu odigrati u Diringovom životu.

Britanac nije mogao da priušti ni sto ni stolicu, radio je na podu jedne male kancelarije, a 2014. godine svoju kompaniju je prodao za 5 miliona funti. Kako bi se makar malo osvetio lokalnoj banci koja je u najtežem trenutku odbila da mu pomogne, kupio je celu njenu zgradu za 450.000 funti.

„Kada sam imao 21. godinu, napustio sam posao prodavca jer sam znao da mogu da pokrenem uspešan posao, ali nisam imao novca, pa mi je bila potrebna pozajmica. Predstavio sam im ceo poslovni plan i tražio 10.000, ali me menadžerka uopšte nije ozbiljno shvatila iako sam i srce i dušu uložio u taj plan. Kada mi je rekla da sam mlad i neiskusan i da zato ne želi da rizikuje, bio sam skrhan. Pošto nisam imao novca, četiri meseca sam zvao ljude sa poda jer nisam imao ni stolicu ni sto. Bilo je dosta trenutaka kada sam mislio da je svemu došao kraj, ali sam odbio da se predam“, prisetio se.

https://www.facebook.com/AdamDeeringIVA/photos/a.470461013357908/506524753084867/?type=3

Trud se isplatio jer je tokom narednih godina njegov posao, koji se bavio upravljanjem dugovima i štednjom, ipak krenuo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Inače, bio je problematičan tinejdžer, pa je sa 14 godina izbačen iz škole jer vandalizovao jedan automobil. Pristupio je potom Kraljevskom ratnom vazduhoplovstvu, ali je ubrzo odustao jer je mnogo pio i tako se vratio u Urmston gde je konstantno menjao poslove i bio otpuštan.

Tada mu je pomogao komšija Kris koji ga je motivisao da pronađe dobar posao i uskoro je radio u kompaniji koja se bavila finansijskim upravljanjem, dok nije odlučio da sam krene time da se bavi.

Danas pomaže mnogim kompanijama kako da organizuju svoje finansije, a zahvaljujući uspehu je i motivacioni govornik. A šta će biti sa zgradom banke koju je kupio? Biće potpuno renovirana i dobiće novu namenu – izgradiće se osam stanova i jedna prodajna jedinica na tom mestu.

„Kupovina ove banke je za mene bila način da zaokružim ovu priču i pokazuje da sam bio u pravu kada sam verovao u sebe“, zaključio je Diring, prenosi Dejli mejl.

(Izvor: Kurir)

PODELITE ILI POŠALJITE VAŠIM PRIJATELJIMA
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts