KAD ZLO SNAĐE VAS I VAŠU PORODICU: Najkraća molitva na svetu planine pomera!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Kada im se u životu dešavaju loše stvari i nikako da sve krene na bolje, ljudi veruju da je na njih neko bacio kletvu ili ih urekao.

Tu su i mnoge metode „skidanja“ tih uroka i kletvi, za koje se mnogi obraćaju šarlatanima koji će o uraditi za svega 10 evra, ali zapravo ništa vam ne može više pomoći da se zaštitite od svega negativnog od iskrene molitve.

Vernici znaju da je odlazak kod vidovnjaka jedan od strašnih grehova. Ako ste jedan od njih, okanite se bapskih priča i molite se kada osetite potrebu za tim.

Gospode Isuse Hriste, sine Božji, pomiluj me grešnog“ – reči su Isusove molitve. Ovo je najkraća molitva koja postoji, ali monasi i sveštena lica tvrde da je toliko moćna da sa iskrenom verom može da pomera planine!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Obratite se iskreno Bogu i on će vas sigurno čuti. Ako se pitate kada treba da se molite za boljitak, ne postoji precizno određeno vreme. Uradite to onda kada vam najviše prija, a naročito kad osećate da vam je molitva potrebna.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

Probajte i videćete – dobićete novu energiju, volju, bićete spokojniji, a i problemi će se polako sigurno rešiti. Kada molitva pročisti sve ono negativno što se nakupilo kod vas, nestaće i razlozi zbog čega mislite da vas je neko urekao ili prokleo.

(Izvor: Stil)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts