Najbolje namirnice za regulisanje rada i liječenje štitne žlijezde!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Štitna žlijezda je organ koji prozvodi hormone koji kontrolišu brzinu vašeg metabolizma. Promjena u lučenju tih hormona, bilo da je u pitanju pojačano ili smanjeno lučenje odražava se na funkcionisanje nervnog sitema, rad srca, kao i na reproduktivnu sposobnost kod žena, piše cajeviza.com.

Hormoni koje luči štitna žlijezda utiču na izgled i kvalitet kože i kose, tjelesnu težinu i temperaturu i još dosta drugih procesa. Najčešći poremećaji u radu štitne žlezde su: hipertireoza ili pojačano lučenje hormona i hipotireoza odnosno usporen rad žlezde. U ovom tekstu vam prenosimo namirnice koje utiču na regulisanje rada štitne žlijezde.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ulja, orasi i sjemenke

Maslinovo ulje, kokosovo ulje, razna organska ulja predstavljaju najbolju opciju za korišćenje prilikom spremanja hrane. Ako pokušavate da poboljšate rad štitne žlijezde, izbjegavajte kikiriki, zamenite ga sjemenkama suncokreta, susamom ili indijskim orahom.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Zeleniši

Alge u sebi sadrže veliku količinu joda, pa se samim tim preporučuju za poboljšavanje rada štitne žlijezde. Alge koje se koriste za razne salate u restoranima japanske kuhinje ili alge koje se koriste za pravljenje sušija, možete kupiti u bolje opremljenim marketima ili u prodavnicama zdrave hrane. Mogu se naći u braon, zelenoj i crvenoj boji. Bijeli luk, crni luk i pečurke su bogati vitaminima i mineralima koji igraju važnu ulogu u lučenju hormona tiroksina.

Hlorofil

Pšenica kao organski proizvod je veoma hranljiva. Odličan je izvor proteina, kalcijuma, gvožđa, magnezijuma, fosfora, kalijuma, natrijuma, sumpora, cinka itd. Sadrži većinu vitamina i minerala neophodnih za ljudski organizam. Visok sadržaj magnezijuma koji je prisutan u hlorofilu obezbjeđuje enzime korisne za organizam. Skrob koji je uskladišten u sjemenu pšenice predstavlja brz izvor energije.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts