Vučić jurio treće mesto u Evropi pa potrošio sve vakcine! NESTAŠICA ZA 3 DANA…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Vid se vraća za 12 dana! Radite ovo svaki dan


Sponsored by logo

Vakcine ima za narednih sedam-osam dana rekao je predsednik SNS 23. januara i time prognazirao netašicu vakcina za 30 januar. 

Vučić je naglasio da je Srbija trenutno četvrta u Evropi po stopi vakcinacije i da očekuje da ćemo u narednih 24 sata biti drugi na listi.

– Gotovo nemoguće je nabaviti vakcinu. Po ceo dan radim na tome. Ne znam o čemu se radi i ne razumem šta se to dešava u svetu. Mi smo potpisali ugovore, ali nam od Fajzera stiže manje vakcina nego što je predviđeno – rekao je Vučić i dodao da imamo vakcina za narednih sedam-osam dana ako se nastavi vakcinacija ovim tempom.

Ističe da se “muče” sa nabavkom vakcina i da Vlade Srbije radi danonoćno, ali da kasne Sputnik i Fajzer, a da Astra Zeneka smanjuje proizvodnju.

– Moramo da obezbedimo revakcinaciju i da svi koji su već primili vakcinu imaju vakcinu za revakcinaciju. Nećemo raditi kao neki da delimo vakcine, a ne ostavljamo ih za revakcinacije. Ljudi koji su već vakcinisani i stariji ne treba da brinu – naglasio je Vučić i dodao da će problem biti još veći kad se pojavi novi soj korone u našoj zemlji.

Predsednik je prokomentarisao i kritike “Dveri” na račun bedževa koji se dodeljuju onima koji su vakcinisani.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gomila crva će nestati za sat vremena! Zapišite recept: za jednu čašu vode 2 grama...


Sponsored by logo

– Ja nisam vakcinisan, a voleo bih da budem. Ne znam o čemu pričaju. Neću da podilazim nikome zarad političkih poena. Setimo se da smo sproveli najteže reforme. Neću da sanjam da je zemlja ravna ploča i takve gluposti ni deca ne izgovaraju – kaže predsednik.

Zahtev da se formira ministarstvo za izbore Vučić je nazvao glupom idejom:

– To ne postoji nigde. To traže oni koji bi opet da se vrate na vlast samo kako bi pljačkali. Ovo je nezavisna i suverena zemlja i greše ako misle da će Tanja Fajon da me nagovori da ga oformim. Te gluposti o takvom ministarstvu su jednako glupe kao ministarstvo za nošenje kapa.Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Gljivice na noktima nogu nestat će u 3 dana nakon ovoga!

Težite li više od 80 kg? Dosegnut ćete 56 kg. Zapišite recept!


Sponsored by logo

Similar Posts