Знате ли зашто се у цркву носи новац? Ово је једини прави одговор и ИМА ВЕЗЕ са богаћењем!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Не чините грех

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Ваш одлазак у цркву имаће прави смисао само ако испоштујете правила која чисте срце и душу и помажу нам да успоставимо мир и равнотежу.

Такође, као што ни код пријатеља не идете празних руку, тако ни у цркву не ваља ићи без ичега. Свећица, новчић, чаша вина, шта год ко може. Кроз тај дар приноси се жртва Богу и тако човек благосиља цео свој иметак.

У Божији дом најбоље је одлазити раном зором, а отићи тек када се богослужење заврши, јер ако изађете пре завршетка литургије, радите исто што и Јуда који је изашао са Тајне вечере. Велики грех је и да разговарате у цркви.

По уласку у цркву, мушкарци треба увек да стану на десну страну, а жене на леву. Између мушкараца и жена оставите слободну стазу, да би могао да прође ко жели да се поклони и да однесе дар светом олтару. А када већ приђете иконама да се поклоните, немојте целивати Светитеље у лице, јер је грех. Није допуштено. Ако је Светитељ осликан у стојећем положају, целивају му се ноге, ако је осликан до појаса, целива се доњи део иконе.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

Од тада надаље није више допуштено ни да се клањаш, зато што узнемираваш оне који желе да слушају Свету литургију. Треба да знате да нико не сме да се причести, ако није прочитао молитве за причешће. Ко се причестио, не сме више да целива руку свештенику. Док не будеш јео, не смеш више да целиваш ни свете иконе.

Недељом и празником, у време свете Литургије, није допуштено да се припрема јело, јер је то велики грех. Тада свештеник везује небо са земљом и вади частице за милионе душа, и зато немојте ни размишљати о припремању хране. Тако је било код наших предака. Питајте слободно своје старе. Храна се, просто, није припремала недељом. Када свештеник заврши литургију, свако одлази кући и не треба се заустављати, а нарочито не освртати све до својих врата.

Фото: Pixabay.com

Извор: Srbijadanas.com

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts